Over mij

Ik ben Martin Verkerk en ben geboren in 1961. Sinds november 2000 ben ik al werkzaam binnen de ICT in diverse functies.

In 2000 ben ik bij Nationale-Nederlanden gestart als Servicedesk medewerker en dat heb ik 8 jaar gedaan op verschillende afdelingen. In 2008 promoveerde ik naar Applicatie beheerder, waar ik diverse procesrollen hebt vervuld. Zoals Incident manager, Configuratie manager en Release manager.

In 2012 maakt ik de overstap naar Functioneel beheerder voor TOPdesk.
Sinds 2007 ervaring met TOPdesk lite On-premisses. Vanaf die tijd heb ik de volgende TOPdesk versies beheerd v. 3.* t/m v. 13.* waardoor ik met de ontwikkelingen in TOPdesk ben meegegroeid met de jaren.

Op 1 november 2017 kwam een einde aan mijn carrière bij Nationale-Nederlanden en ben ik gestart als ZZP’er voor inhuur van Functioneel Applicatiebeheerder TOPdesk. Mijn voornaamste klanten zitten bij de Rijks- en lokale overheden en onderwijsinstellingen.

Vanaf 2019 ben ik mijzelf gaan ontwikkelen als API ontwikkelaar voor TOPdesk en heb al meerdere interne en externe API koppelingen bij klanten in TOPdesk gebouwd. Zo heb ik al API koppelingen gebouwd tussen TOPdesk vs TOPdesk, TOPdesk vs JIRA, TOPdesk vs tfSnow, TOPdesk vs Ansible, TOPdesk vs LCM tool en TOPdesk vs Profit.

Maar inrichting vraagstukken of migraties van middelen beheer naar New Assetmanagement zijn mij totaal niet vreemd.

× Hoe kan ik je helpen?